Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Minciuna are picioare scurte

2014-07-05 17:31:56

Totul a pornit de la cele doua declaratii notariale postate de noi, aici: http://www.revolutialugojana.org/stiri/doua-declaratii-notariale-elocvente.html.

Dl. Balint Petrica Dorin, s-a simtit lezat si prejudiciat si a facut celor doi fosti lucratori a Ministerului de Interne cate o plangere penala de declaratie mincinoasa si dlui. Silviu Budulan pentru instigare la declaratie mincinoasa. Problema cea mai mare a dlui. Balint Petrica Dorin, o reprezenta declaratiile fostilor militieni, care au declarat ca el a fost ridicat de la domiciliul sau pentru scandal si nicidecum pentru implicarea lui in Revolutia din Decembrie 1989. Acuma, dupa ceva ani de cercetari, contestari in instanta, s-a dat rezolutia de clasare a dosarului. Ce inseamna asta? Simplu, cei doi fosti militieni au spus adevarul. In acest caz, cand are sa ramana dl. Balint Petrica Dorin fara certificatul lui de Luptator Retinut?

Avand in vedere ca ne-am obisnuit cititorii cu documente si tot ceea ce afirmam, este bazat pe un act oficial, mai jos va prezentam dovada:

 Clasare penala Budula 1

Clasare penala Budula 2

Clasare penala Budula 3

Ultima pagina din document, nu o putem posta, deoarece contine datele de identificare a celor trei persoane implicate in acest caz si nu am acceptul dumealor sa le fac publice.

Concluziile, ca de obicei va las pe dumneavoastra stimati cititori sa le trageti.

Comentarii