Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Doua declaratii notariale elocvente

2013-02-17 10:05:40

Municipiul Lugoj a fost de multa vreme fruntas in fapte negative. Furt de mesini, trafic de droguri si mai nou, probleme in randul revolutionarilor. In ultimul timp, v-am prezentat documente pe care am reusit sa le procuram pentru a face lumina dupa 23 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989. Acest lucru este destul de greu avand in vedere trecerea timpului, dar nu este imposibil. Pe parcursul lungului drum de documentare, am descoperit doua declaratii notariale a doi fosti subofiteri de militie. Acestia au declarat amandoi ca l-au arestat pe dl. Balint Petrica Dorin pentru scandal si galagie la domiciliu. Daca o sa aveti curiozitatea sa cautati pe internet, o sa constatati cu oarecare stupoare ca dl. Balint Petrica Dorin figureaza pe pozitia 1 a Institutului Revolutiei Romane. Ne punem pe drept intrebarea cum un arestat pentru galagie si scandal a putut sa ajunga intr-o institutie reprezentativa a Revolutiei din Decembrie 1989? La sectiunea Mesaje, un cititor al saitului nostru ne-a amenintat si acuzat de calomnie. Ce fel de calomnie este aceea cu DOCUMENTE? Probabil ca materialele postate de noi au inceput in sfarsit sa isi faca efectul si probabil ca institutiile statului roman au inceput sa isi puna intrebari. Ar fi si timpul sa se inceapa si alt tip de cercetari in afara de cele jurnalistice. Aici ma refer la cercetari penale, dar niciodata nu este prea tarziu, nu-i asa? Dupa cum v-am obisnuit deja, am sa postez cele doua declaratii notariale.

Declaratie notariala Berbece

Declaratia dlui. Berbece Vasile - Puiu - Stelian.

Declaratie notariala Bila

Declaratia dlui. Bila Leontin. Ca de obicei, va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile. Noi doar va aducem la cunostinta documente. Fiecare dintre cititorii nostri este liber sa traga ce concluzii doreste si sa comenteze in limita unui limbaj decent.

Aici o sa gasiti dovada ca dl. Balint Petrica Dorin nu figureaza in registrul arestatilor sau retinutilor. Ciudat, dar adevarat. http://www.revolutialugojana.org/articol/bd-nu-figureaza-in-registru.html

Comentarii