Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Cine este incompetent in Primaria Lugoj?

2013-12-08 10:47:29

Am citit cu mare stupefactie un articol care a aparut in publicatia on line tion.ro. http://www.tion.ro/ziua-lugojului-revolutionarii-ofera-fasole-cu-ciolan-si-vin-fiert/1361718 Nedumerirea mea vine in urma anuntului din deschiderea articolului: Programul va fi organizat de Primaria si Consiliul Local Lugoj, impreuna cu Asociatia de Revolutionari „16 – 21 Decembrie” Lugoj.

Stimati conducatori a municipiului Lugoj, tin sa va aduc aminte ca am sesizat Primaria municipiului Lugoj ca aceasta asociatie NU EXISTA. Spre aducere aminte, va trimit la locul unde am postat documentul cu numar de inregistrare.

http://www.revolutialugojana.org/stiri/ajutor-pentru-institutiile-statului-roman.html

Daca am reusit sa va aduc aminte ca v-am adus la cunostinta ca aceasta asociatie NU ESTE ceea ce pretinde, trebuie sa va aduc aminte ca persoanele de la varful Primariei, respectiv dl. Boldea Francisc, primar in functie si dl. Dan Ciucu, secretar, au dat si un raspuns Instantei de judecata unde erau parte in proces. Primaria Lugoj, a scris negru pe alb ca in municipiul Lugoj fiinteaza o SUCURSALA, nicidecum o asociatie. Ca de obicei, mai jos va potez dovada.

intampinare primarie

pagina 2 cu semnaturi

Sa intelegem ca persoanele care au semnat acest document sufera de amnezie? Daca este asa, le aducem aminte pe aceasta cale ca se afla intr-o grava eroare cand afirma ca in Lugoj ar fiinta asocitia sus mentionata. Pe aceasta cale pun intrebarea: Cand au dezinformat? Cand au dat anuntul spre publicare in tion.ro sau cand au semnat intampinarea?

Comentarii