Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Ajutor pentru fostul SSPR

2014-04-22 08:14:05

In urma cu ceva vreme, fostul secretar de stat al SSPR George Costin, afirma intr-o interventie filmata si postata pe internet, ca nu are sentinta de infiintare a Asociatiei "16-21 Decembrie 1989 Lugoj". Acest lucru este oarecum ciudat, avand in vedere ca acest ONG a promovat dosare de preschimbare a revolutionarilor lugojeni si nu numai.

Echipa revolutialugojana.org vine si de data aceasta in sprijinul institutiilor statului (acestea doar sa i-a act de documentele postate de noi) si va prezinta "certificatul de nastere" a Filialei Asociatia "16-21 Decembrie 1989 Lugoj".

Sentinta pag 1

Sentinta pag 2

Acuma se nasc cateva intrebari. Cum de a acceptat Judecatoria Lugoj infiintarea unei filiale doar in baza unei declaratii olografe? Daca nu mai tineti minte despre ce este vorba, aceasta este faimoasa declaratie.

Declaratie Nemtiu

Aceasta declaratie, naste alta intrebare. Unde este procesul verbal al adunarii generale (conform statutului) care sa aprobe infiintarea acestei filiale? De ce in actele asociatiei mama de la Ministerul de Justitie nu apare acest "pui"? Intrebari ar mai fi, dar din pacate ... nu avem si raspunsuri. Pana acuma, institutiile statului roman care ar fi trebuit sa i-a act despre acest abuz la lege ... nu au avut bunavoita sa ne bage in seama. O fi oare din cauza aceasta? http://www.revolutialugojana.org/articol/de-unde-atata-sustinere-politica.html.

Ca de obicei, va las pe Dvs. stimati cititori sa trageti concluziile.

Comentarii