Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

De unde atata sustinere politica?

2012-12-16 10:32:20

Sunt convins ca o sa va intrebati ce sens are sa postez aceasta poza din campania electorala de curand terminata abia acuma. Am sa va raspund. In boxele amplasate pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din Lugoj, se repeta ca Asociatia 16 - 21 Decembrie 1989 Lugoj impreuna cu Primaria mun. Lugoj invita lugojenii in data de 20.12.2012 la comemorarea zilei revolutiei lugojene. Ceea ce ma nedumereste este faptul ca Primaria lugojeana a fost deja informata de inexistenta acestei asa zise asociatii. Chiar domnul primar Boldea a semnat un act care a mers la Judecatoria Lugoj in care se arata ca aceast ONG nu este asociatie de revolutionari.

Precum se poate vedea, domnul primar a semnat aceasta intampinare. Acuma se pun 2 intrebari. 1. A semnat ca primarul fara sa citeasca sau 2. A semnat cu buna stiinta, dar cineva de acolo sus il iubeste pe dl. Balint Petrica Dorin care se pare ca continua sa faca legea in Lugoj. Acestea sunt doar 2 simple intrebari care se pun de bun simt dar ele pot continua. Nu vreau insa sa fiu acuzat ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba fara sa am dovezi. Dl. Balint Petrica Dorin a afirmat in fata camerelor de luat vederi din Bucuresti, ca este membru PSD. Domnii din poza de mai sus sunt toti membrii PSD. De aici se poate trage concluzia de ce acest ONG care fiinteaza in mun. Lugoj poate sa isi faca de cap uzurpand o denumire care nu o are de drept. Tot cautand sa vad de fapt cine il sustine pe dl. Balint Petrica Dorin, va rog sa vedeti peste cine am dat.

DL. primar Francisc Boldea (PSD}, dl. viceprimar Ambrus (PNL), dl. secretar Ciucu, dl. deputat PSD Stragea tin un moment de reculegere cu ocazia zilei de 20 decembrie. Pentru dl. Balint Petrica Dorin, momentul de reculegere se pare ca este ceva hilar de rade cu asa o pofta.

Il recunoasteti pe dl. deputat Draghea si pe BD?

Il recunoasteti pe dl. Iliescu, eminenta cenusie a PSD si BD?

Ii recunoasteti pe domnii Geoana, Iliescu, Dragnea si BD?

Atunci cum sa ne mai mire ca dl. primar Boldea una semneaza pentru instanta si alta face in realitate? Pai si domnia sa este membru PSD si a ajuns pe funtia care o detine multumita partidului. PSD-ul si in aceasta campanie electorala a hulit membrii PDL spunand ca acestia au furat, ca acestia si-au pus "oameni de casa" in functii cheie si ca isi sustin si protejeaza acolitii. Dar acest personaj controversat pe numele lui Balint Petrica Dorin cum de nu poate nici un organ de control a statului roman sa il controleze la sange si acesta chiar daca este cercetat penal pentru mai multe presupuse fapte care ar putea duce la privarea acestuia de libertate, se tergiverseaza s-au sunt "intepenite" la anumite institutii. Concluzia va las sa o trageti singuri.

Comentarii