Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Unde, Cine si Cand a facut sa dispara cuvantul FILIALA

2013-01-18 13:28:59

Conform actelor oficiale, in municipul Lugoj a aparut "Filiala Asociatiei 16-21 Decembrie 1989 Lugoj" in anul 1990. In anul 2004, aceasta filiala se reorganizeaza, adica i se schimba conducerea si se schimba sediul. Curios este ca aceasta filiala nu a avut nici o activitate in perioada 1990 - 2004. La scurt timp, conducerea acestui ONG se autointituleaza Asociatie de sine statatoare infiintata in 1990 si conform Legii 341/2004, poate sa dea avize si sa sustina dosare de preschimbare a certificatelor de revolutionar. Foarte halucinant este faptul ca Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor stia ca aceasta entitate este o filiala si cu toate caestea a acceptat dosarele si avizele acordate de aceasta. Drept dovada ca SSPR stia, postam un document foarte interesant.

Sesizare SSPR

Acuma ne putem pune pe drept unele intrebari suplimentare. Cum acest ONG a putut sa utilizeze antet cu Asociatia 16-21 Decembrie 1989 Lugoj si o stampila cu aceeasi denumire la TOATE institutiile statului roman (Politie, instanta, primarie, prefectura, etc.) fara ca nimeni sa nu le ceara un CIF sau o sentinta judecatoreasca de infiintare? Chiar asa de usor se poate insela statul roman?

CIF

Dovada ca acest ONG este FILIALA. Asta presupune ca falsul de identitate este dovedit, dar institutiile statului roman pana la ora actuala sunt oarbe. Sa vedem daca in viitorul apropiat aceasta stare de fapt se va schimba sau nu. Noi vom incerca sa va tinem la curent.

Comentarii