Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Un alt mod de a vedea unele consecinţe ale Revolutiei

2012-11-11 19:18:11

Ce mă determină să scriu în acest mod, este faptul ca din nou, ca in fiecare perioada pre-electorala, ,,pacienţii” sunt din nou, nemeritat, victimizaţi, atat la propriu cât şi figurat.

Aşadar, revoluţionarii devin simple instrumente în mâna politicienilor. Dacă aceştia se pot numi astfel!

Dar, ceea ce este mai grav, benefiicind din plin de ajutorul celor infiltraţi in rândul revoluţionarilor ( oare de cine şi în ce scop? că de noi, cei oropsiţi de conducerea aşa-zisului SSPR în nici un caz). Nu mai este cazul să amintesc că aceştia nu au un minim bun simţ şi o minimă moralitate, dar dispun de bani, tupeu, aroganţă impinsă la extrem, fiind în stare să execute cu minuţiozitate ,,orice ordin venit de sus”! Nu dau exemple, că le ştiţi şi voi. Şi nu merita chiar aşa multa atenţie.

Dar să revin la ce mi-am propus.

O primă întrebare: CARE ESTE MOMENTUL FINAL AL REVOLUŢIEI?

Cel mai întemeiat răspuns, l-a dat CEDO, prin condamnarea statului român la despăgubiri pentru tărăgănarea dosarelor revoluţiei şi pentru încălcarea vieţii private a domnului Mărieş, mai 25, 2011.

Ce constată CEDO? Că Statul Român a săvârşit Violarea art.2 (Dreptul la viaţă) şi Violarea art.8 (Dreptul la respectul vieţii private şi al corespondenţei) .

Până acum, nimic nou, căci acest lucru se petrece, din păcate, cu deplin succes şi în prezent. Dar ceea ce este mai important, CEDO face precizarea că REVOLUŢIA DIN ROMÂNIA S-A SFÂRŞIT LA DATA DE 22.12.1989!

Consecinţa punerii în practică a acestui act juridic, cu caracter obligatoriu pentru România este foarte benefica pentru ,,sfârşitul chinurilor şefilor SSPR şi a altor lipitori, care nu mai prididesc în a-şi proteja favoriţii şi a împroşca cu noroi pe alţii, despre pe care nici nu îi cunosc din vedere”.

Deci pe cale de consecinţă, toate certificatele de revoluţionar eliberate celor care au participat dupa 22.12.1989 la diferite acţiuni, TREBUIE RETRASE, ca fiind emise abuziv. Tot aici, la categoria certificatelor ce ar trebui retrase, intra şi cele ale TUTUROR MILITARILOR, indiferent de armă şi de minister, avand ca motivaţie faptul ca ACEŞTIA ERAU SUB JURAMÂNT MILITAR, deci îndeplineau sarcini de serviciu.

În concluzie, ar mai rămâne aproximativ 4.500 de revoluţionari. La care se adaugă urmaşii. Ce simplu este!

În schimb, este de neînţeles atitudinea legiuitorilor în ceea ce priveşte acordarea de drepturi urmaşilor braşovenilor implicaţi in evenimentele contra regimului ceauşist, numai pe considerentul că ,,ar fi stresaţi”. Interesant mod de a produce dezbinare, ştiut fiind că celor în drept nu li se dau drepturile câştigate! CARE ESTE UNITATEA DE MASURĂ A STRESULUI? Probabil interesul acestora DE A TERMINA CU REVOLUTIONARII!

Iată in fotografie care este momentul final al Revoluţiei! După fuga lui Ceauşescu şi a regimului condus de acesta, NU A MAI FOST REVOLUŢIE! Foarte simplu, pentru că nu mai exista nici un regim comunist, nemaifiind vreo conducere politică a ţarii! Ulterior, a venit ILIESCU, acesta fiind chemat personal de gen. Stănculescu la conducere! Împreună cu grupul său, constituit cu mult înaintea lui decembrie 1989, pentru a ne aduce comunismul cu faţă umană!

Aşasar, de aici înainte, nu mai există revoluţionari şi nici evenimente cu caracter revoluţionar, ci doar evenimente cu caracter represiv, impotriva propriului popor! SI TRĂDĂTORI!

Asistăm în continuare la o ,,ABURIRE A CONŞTIINŢEI NAŢIONALE”!

Cred că în prezent suntem în ceasul al 12-lea, când încă ne mai putem trezi la realitate!

ATENŢIE! Culmea tupeului, aşa se discuta la Institutul Revoluţiei!:

Ion Iliescu: Revoluţia, în sine, ce a fost? A fost un act ilegal, neconstituţional. Deci, s-a prăbuşit un sistem, s-a prăbuşit un stat, s-au prăbuşit autorităţi.

Lorin Fortuna: Noi am pornit Revoluţia la Timişoara, iar aici (la Bucureşti - n. red.) s-a împotmolit cu episodul Stănculescu, pentru ca apoi să apară episodul teroriştilor.

Ion Iliescu: Dacă n-am fi avut diversiunea cu teroriştii, care a început la 6,15 după-amiaza, altfel ar fi evoluat toate lucrurile.

General Adrian Kemenici: În privinţa morţilor înainte de 22 şi după 22 decembrie, pentru mine

lucrurile sunt clare. Morţii dinainte de 22 sunt opera represiunii. Dar, în Târgovişte, nu a fost scos nici un soldat pe străzi împotriva demonstranţilor. Morţii de după 22 au murit din alte cauze.

Acuma pot spune că pe data de 22 decembrie, la ora 18,30, Ceauşescu nu a mai re-prezentat nimic pentru România, după ce a intrat în cazarmă. Eu i-am raportat generalului Voinea şi dânsul a raportat mai departe.

Firesc se pune întrebarea care sunt ,,alte cauze” având în vedere că după data de 22.12.1989 nu mai era revoluţie, fapt confirmat şi de cei care au furat revoluţia?

General Andrei Kemenici: Peste 1200 de oameni, cu tancuri şi transportoare blindate. Vreau să vă spun că eu apreciez că anunţarea la postul de televiziune că Ceauşescu este sub pază militară, în 22 decembrie, a încurajat revoluţionarii din toată ţara şi, în special, din oraşele şi municipiile-centre de judeţ, să dizolve ce nu se autodi­zolvase. Structuri ale Partidului Comunist şi ale statului începuseră să se autodizolve din dimineaţa zilei de 22. Acest anunţ, după părerea mea, i-a încurajat pe revoluţionari şi i-a descurajat pe cei ce voiau să-l susţină, sau care erau mai slabi de înger.

Lorin Fortuna: Astea au fost jocurile pentru putere, la Bucureşti.

Ion Iliescu: A fost salvarea pentru ţară.

Lorin Fortuna: Aţi crezut dumneavoastră!

Ion Iliescu: Ba da! Dacă nu era procesul şi execuţia, continuau...

Lorin Fortuna: Trebuia să-l judece poporul!

Ion Iliescu: Din seara zilei de 22 şi până în 25 decembrie au murit şi mureau oameni cu fiecare oră care trecea.

Lorin Fortuna: Nu din cauza aceasta, ci din cauză că cei din conducerea armatei au luat această decizie de a ascunde totul şi de a da drumul la acest episod al teroriştilor. Deci, toată mascarada aia a fost organizată de trupe speciale ale armatei.

General Andrei Kemenici: Domnilor, să ni se spună unde au fost ăştia (teroriştii - n. red.) că eu, în Târgovişte, nu am avut nici un pod, nici o clădire atacate. Acelea au fost di­versiuni, nu terorişti.

Lorin Fortuna: Cine a făcut diversiuni?

Cred că este suficient pentru moment.

Vă readuc aminte că în decembrie vor fi alegeri parlamentare. Preşedintele de ,,onoare '' - care onoare nu ni s-a spus nici în prezent! - a lăsat urmaşi demni, cu acelaşi caracter şi ipocrizie ca şi el.

Vă rog să deschideţi ochii, mintea şi inima. Să vă fie iluminată întreaga conştiinţă.

Vă rog să încetaţi cu aşa zisele probleme. Totul este o minciună, O ABURIRE!

Aştept să vă spuineţi părerea despre ceea ce aţi citit. Este foarte important să avem curajul şi corectitudinea răspunderii de sine!

Voi reveni cu alte aspecte.

Alex din România

Comentarii