Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

SSPR se face "ca ploua"

2014-04-07 08:57:18

In data de 31.03.2014, v-am prezentat o sinteza a Comisiei SSPR care constata lipsa actelor din dosarele de preschimbare a unor revolutionari din Lugoj. Azi, am sa va prezint cand au fost avizati favorabil de Comisia SSPR. Cum? Inca nu am aflat, dar, poate ne ajuta cititorii nostri.

Am sa va rog sa verificati atent numele care am sa vi le prezint in materialul care este prezentat mai jos, dupa care, sa intrati aici: http://www.revolutialugojana.org/stiri/dovada-ca-sspr-stie-cine-nu-merita-certificat.html si sa vedeti ce au avut in dosare.

Proces verbal pag 1

Proces verbal pag 2

Ma abtin ca de obicei de la comentarii, care nu isi mai au rostul. Documentele vorbesc de la sine. Singurele intrebari  pe care le pun, sunt urmatoarele: Cum se face ca dl. SS Socaciu Victor urla in gura mare ca exista impostori si dorea ca revolutionarii sa isi faca curat? Pai actele pe care eu le prezint, nu sunt din "parohia" dansului? Nu dansul trebuia sa le dea pe mana DNA-ului, Parchetului spre cercetare? Sau dansul nu a facut asta deoarece in acea perioada activa in CPRD '89 si domnia sa a dat aviz favorabil acestor dosare.

In final, va las pe Dvs, stimati cititori sa trgaeti concluziile.

Comentarii