Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Revolutia continua!

2008-01-25 08:10:07

Pe parcursul anului 2007, la toate actiunile la care grupul nostru (Noii Golani) a participat în spatiu public, autorizate conform legii, au încercat sa se infiltreze în rândul nostru angajati ai Ministerului de Interne (nu cunoastem exact directia la care ei lucreaza). Fie ca se comportau ca simpli participanti sau ne pozau si filmau mitingurile, acesti indivizi erau întotdeauna îmbracati în haine civile iar când erau rugati sa îsi decline identitatea, refuzau.

Întrebarile noastre sunt:

- Ce lege da dreptul Ministerului de Interne sa trimita oameni sub acoperire la o manifestatie autorizata si pasnica?
- Ce lege invoca Ministerului de Interne pentru a spiona / filma persoane particulare?
- Acesti necunoscuti, pusi sa filmeze, sunt platiti din banii nostri?
- Daca acestia cauzeaza incidente, autoritatile îsi asuma responsabilitatea sau dau pe vina pe oamenii obisnuiti, ca de obicei?
- Pâna la uma, indiferent de scuza invocata, ce cauta neo-securistii în mijlocul manifestantilor?!
- Un cadru al Ministerului de Interne este obligat sau nu de lege sa se legitimeze când este în exercitiul functiunii? Iar daca refuza care este sanctiunea?


Pentru ca un asemenea individ si-a facut aparitia si pe data de 20 decembrie 2007, în cimitirul Eroilor Revolutiei din Bucuresti la o actiune de comemorare a victimelor Revolutiei din decembrie 1989, consideram ca nu mai putem astepta pur si simplu raspunsuri si facem un apel pentru identificarea acestor persoane.

Poze cu ei la mitinguri se gasesc aici: http://poze.noiigolani.ro/thumbnails.php?album=118
Va rugam sa le faceti cunoscute prin orice mijloace.

www.noiigolani.ro

Admin sait:
Ar fi frumos daca si alte asociatii de revolutionari sau persoane fizice ar trimite materiale care sa ne ajute in depistarea unor asemenea personje si ar utiliza inclusiv sait-ul nostru pentru a le publica. Va multumim anticipat.

Comentarii