Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Remember 2007

2014-03-10 15:49:06

In cursul dupa amiezii de 10.03.2014, mi-am facut curat in casuta de posta electronica si am dat peste un mail din data de 28.09.2007. Culmea, persoana care mi-a trimis acest email, in decembrie 2012 era la brat exact cu persoanele care le "infiereaza" in continutul mesajului. Dar, destul cu vorba si sa postam continutul mesajului:

"Draga Sorine,

In primul rand te felicit din suflet pentru site, acolo adevarul nu poate fi distrus de iresponsabili. Pozele postate trebuiesc obligatoriu datate, niciuna nu este din timpul revolutiei si  cred ca nici nu au ce cauta acolo, evident cu exceptia pozelor mortilor revolutiei.  Dispunem de caseta cu data de 22, nemodificata, de lista primului consiliu, format public in 22, de ordinul de zi de la mai multe unitati, scriu o carte care abordeaza adevarul si va aduce in memoria actuala faptele acelor lugojeni care au fost acolo. Datoram foarte mult acelor peste 15 mii de lugojeni dar si elevilor de la liceele lugojene.
 Ce mizerabil ca au ajuns infractorii sa vorbeasca de revolutie.
  De pe caseta poti face capturile necesare ori care le crezi relevante pentru a ilustra pagina.
 Sper sa putem fi suficienti de corecti, de fapt infractorii care se dau revolutionari ma urasc tocmai pentru ca eu sunt pentru adevar si le e frica.
  Cu tot regretul nu intru intr-o organizatie cu Toma, Antoni sau BD, Vasi, etc. Antoni a furat actele de la organizatia pe care eu am facut-o si apoi a distrus-o introducand in ea persoane care nici macar nu erau in Lugoj la caea vreme. Acum sunt bine merci, au certificate in timp ce lugojenii nu au. Nimeni nu va putea evalua raul facut de acesti indivizi lugojenilor.
  Ai stiut ca cel care l-a arestat pe Radu Balan la Timisoara in 21 este un lugojan care nu are certificat. Marele ziarist nu avrut sa scrie asta fiindca si-ar fi deranjat sefii.
   Ambele carti scrise de Toma sunt o insiruire de declaratii a unor persoane total irelevante pentru revolitia lugojeana si trebuiau sa produca dovezi pentru alte persoane. Tot ce apare acolo scris de mine e luat din presa si fara acordul meu. Toma a mers la Bucuresti si arefuzat sa prezinte dosarul meu din care la ordinul sefilor sai a sustras tot continutul de mai multe ori.
  Nu voi mai duce un razboi cu ei, il duce Stamureanu si cred ca e suficient. Saptamanal lanseaza zvonuri la adresa mea ca niste adevarati securisti ce sunt. Dar nu ma mai intereaza.
  Felicitari inca o data pentru site, sper sa fie o reusita.
  O sa atasez ceva la acest mail, as vrea sa te gandesti cu atentie la continut.
PS. O sa-ti mai spun ceva Sorine, in satul meu la 25 km de Lugoj, am primit o educatie dura, acolo am invatat ca BRAZII INTODEAUNA SE FRANG, NU SE INDOIESC. Ai stiut ca exista filmata si ziua de 20 si 21 dec 1989 de catre un civil? Marele ziarist stie toate cuiburile de curve dar nu stie nimic de revolutie.Pote-l stie pe acest domn si de ce tace. Poate stie ce s-a intamplat in fosta securitate, cum s-a preluat puterea de la comunisti, care au fost riscurile imense pentru oreas, ce s-a intamplat in unitatile militare, etc.
  Cred ca o sa-ti dai seama ca eu datorita convingerilor mele nu am turnat pe nimeni, nu am contestat pe nimeni, nu am lins pe nimeni, nu am dat pe nimeni in judecata decat atunci cand mi-au omorat albinele si o sa dau statul imediat cum primesc certificatul. Asta mia adus imense prejudicii in viata. prefer sa raman fidel acestor convingeri.
 Ai grija ce vorbesti la Antoni, a doua zi cei care trebuie sa stie vor afla, inclusiv BD si Vasi, dar si Toma, militia- recte politia si multi altii.
    Cu multa stima,  D. Ursulescu"
Concluziile va las sa le trageti singuri.

Comentarii