Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Recunostinta sau injuraturi?

2014-05-07 15:31:33

De foarte multa vreme cadrele militare din fostul MAI si MAN sunt injurate ca au primit certificate de revolutionar. Intrebarea care se pune este: Merita sau nu aceste persoane recunostinta poporului roman si a colegilor revolutionari sau nu?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, echipa revolutialugojana.org a inceput sa caute diverse documente care ar fi putut sa ii ajute. Chiar daca dupa parerea noastra, TOATE cadrele militare care pot face dovada clara ca au trecut de partea revolutionarilor INAINTE de data 22 decembrie 1989, ora 12.08, merita certificat de revolutionari, ne trebuie totusi si documente care sa ne dea sau nu dreptate. Conform actelor gasite pana in momentul de fata, se pare ca CPRD '89 a fost in asentimentul nostru. Drept dovada, va prezentam mai jos parerea dansilor in anul 2004.

Adresa CPRD 1

Adresa CPRD 2

Dupa cum puteti vedea, nu conteaza sub ce arma ai servit, militie, pompieri, armata, daca ai trecut de partea revolutionarilor si ti-ai riscat viata alaturi de ei, ai dreptul sa iti ceri dreptul la certificat. Diferenta majora este ca aceste fapte ar fi trebuit obligatoriu sa fie facute inainte de 22 decembrie 1989, ora 12.08. Probabil ca la aceasta diferenta exista si la fostele cadre militare carente majore.

La final, va las pe Dvs. stimati cititori sa trageti concluziile.

Comentarii