Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Filiala nu respecta statutul de infiintare a Asociatiei mama

2014-01-10 11:46:17

In statutul de infiintare a Asociatiei 16-21 Decembrie '89 Bucuresti, pagina 4, punctul 4.4 spune: "Filialele Asociatiei isi aleg pentru un mandat de doi ani prin vot secret un presedinte si un vicepresedinte sau mai multi (in functie de numarul membrilor din filiala) in cadrul unei adunari a filialei tinuta in prezenta a cel putin 2/3 doua treimi, din membri sai. La fiecare adunare a filialei, care se tine inaintea Congresului, se alege un numar de reprezentanti corespondenti normei de reprezentare stabilita de Consiliu."

Statut pag 1

Statut pag 2

Statut pag 3

Statut pag 4

Statut pag 5

Statut pag 6

Statut pag 7

Statut pag 8

Statut pag 9

Avand in vedere ca ne-am obisnuit cititorii sa publicam documentele care stau la baza afirmatiilor noastre, la fel procedam si mai departe. Acuma o sa va prezentam actul original care a stat la infiintarea SUCURSALEI Asociatiei 16-21 Decembrie ´89 Bucuresti la Lugoj.

sucursala 16-21 Lugoj

Aici puteti vedea cum presedintele de la acea vreme aduce la cunostiinta autoritatilor ca Sucursala are sediul provizoriu pe str. Ceahlaului, nr. 19, bl. 30 bis, ap. 18, Lugoj.

Acuma am sa va rog sa observati prima pagina din Registrul Asociatiilor si Fundatilor de la Ministerul de Justitie. Asa zisa Filiala are exact aceeasi adresa cu Sucursala.

16-21 Lugoj adresa

Acuma sa revenim la statutul asociatiei mama care precizeaza ca mandatul conducerii este de doi ani. Conform Legii din Romania, sucursalele si filialele trebuie sa respecte statutul asociatiilor mama. Mai jos am sa va prezint un document prin care conducerea filialei are mandat de patru ani. Conform statutului, asa ceva nu este statutar, dat in cazul filialei denumita Asociatia 16-21 Decembrie 1989 Lugoj, este posibil.

16-21 Lugoj conducere

Ca de obicei, va las stimati cititori sa trageti singuri concluziile.

Comentarii