Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

In memoriam, Decembrie '89

2011-12-11 21:31:04

Au trecut 22 de ani de când părinţii noştri au plătit un preţ prea scump pentru ca noi să învăţăm să fim din nou liberi. 22 de ani în care nu am uitat gestul lor, curajul lor. Între 16 şi 22 decembrie România îşi comemorează eroii căzuţi pe străzile marilor oraşe în iarna anului 1989 pentru ca o epocă tristă din istoria ţării noastre să apună. A fost nevoie de sute de vieţi tinere, tineri ca noi, pentru a striga din nou libertate. Nu am ajuns acolo unde au crezut ei atunci că vom fi, dar suntem datori să continuăm lupta începută de ei. Schimbarea o poate face fiecare dintre noi, uniţi, iar Decembrie ’89 este o dovadă a istoriei recente de curaj şi unitate a poporului român.

1989 – 2011 EROII NU MOR NICIODATÃ


Participă în oraşul tău la acţiunile de comemorare ale eroilor din orașul tău, iar dacă acestea sunt inexistente, te invităm să nu rămâi indiferent și să organizezi chiar tu un eveniment comemorativ în memoria celor căzuți martiri pentru libertate.

 

Aşteptăm e-mail-urile voastre cu detalii privind data şi ora evenimentelor din oraşul vostru legate de amintirea eroilor din ’89 pentru a le publica pe site.

 

Mai multe detalii puteți afla și pe Facebook AICI .

Asteptăm vești de la voi!

 

Revoluția continuă, prin atitudine. .

Noii Golani.

 

Acesta este mail-ul care l-am primit de la formatiunea Noii Golani, care este mult mai consecventa decat noi. Noi ne-am luptat cu sistemul comunist, cu Ceausescu si am castigat. Acuma, o piticanie si un marinar ne-au terminat. A fost un fleac, ne-au ciuruit. Sa ne fie rusine ca le-am permis si sa le fie rusine ca au actionat si au castigat

Comentarii