Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Elodia de Bucuresti a revolutionarilor

2014-07-18 06:40:10

Precum am promis in stirea precedenta, vom continua sa prezentam actele de nascare si botez a unei asa zise asociatii de revolutionari din Bucuresti. Nu ar fi nimica rau in toate acestea daca acest ONG ar fi perfect legal si nu ar fi produs revolutionari la Legea 42/1990. Dar, destul cu vorba (scrisul) si sa prezentam cateva sentinte judecatoresti prin care se infiinteaza o ASOCIATIE si o FILIALA.

Sentinta asociatie 1

Sentinta asociatie 2

Sentinta asociatie 3

Aceasta este sentinta de infiintare a asociatiei mama, care are sediul in Ploiesti, jud. Prahova. Din aceasta asociatie, conform procesului verbal prezentat in stirea anterioara, s-a nascut filiala Bucuresti a carei sentinta va este prezentata mai jos.

Sentinta filiala 1

Sentinta filiala 2

Sentinta filiala 3

Precum puteti observa, asociatia din Ploiesti a nascut o filiala la Bucuresti. Ceea ce am sa va rog, este sa memorati data la care au fost emise aceste sentinte. De ce? In materialele care o sa vi le prezentam in stirile urmatoare, o sa vedeti ca au o importanta covarsitoare, mai ales ca filiala din Bucuresti a nascut o gramada de revolutionari la Legea 42/1990, care .... au avut ce preschimba la Legea 341/2004. Intrebarea care se pune: Cum au preschimbat un certificat obtinut prin nerespectarea HG 566/1996?

Va urma!

Comentarii