Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Ajutoare pentru Spitalul Municipal Lugoj

2007-02-20 02:00:00

Si în acest an Clubul Rotary Lugoj si-a concentrat activitatea pe Spitalul Mu-nicipal Lugoj. Luni 12 februarie 2006, a sosit din Germania un transport cu donatii pentru spital. Întrebat, presedintele Clubului Rotary Lugoj, ing. Marius Gaidos, acesta ne-a spus: “Si în acest an Clubul Rotary va fi implicat în actiuni simple si eficiente. Am avut noroc sã întâlnim în Germania un lugojean plecat mai demult, care s-a implicat alãturi de noi. Gery Kristoff ne-a ajutat sã strângem un transport, paturi hidraulice, noptiere, mese instrumentare, mese pentru nou nãscuti, mese ginecologice, mese pentru operatii, saltele, lãmpi pentru consultatie, lãmpi infrarosii, truse mobile de resurscitare si am satisfactia sã spun cã toate sunt în perfectã stare, unele chiar noi”. Prezenti la sosirea transportului au fost mai multi lugojeni, cu functii de conducere în Clubul Rotary Lugoj: Ing. Marius Gaidos - presedinte, prof. Francisc Boldea - secretar si Vasile Surdu - membru. Directorul Spitalului, Ioan Drut, ne-a declarat: “Multumim pe aceastã cale conducerii Clubului Rotary Lugoj si membrilor acestui club pentru implicarea în dotarea spitalului.
Prin actiunile Clubului Rotary s-a ridicat nivelul tratãrii bolnavilor în acest spital”.
Presedintele Clubului a mai prezentat o actiune care se va derula cu o româncã stabilitã în SUA, Dana Moldovan din Michingan, care va ajuta la dotarea unui aparat complex numit cronoscop.
Francisc Boldea ne-a spus: “Este un adevãr, cã de când a venit director Ioan Drut se cunoaste în spital. A fãcut cât toti directorii la un loc, din ultimii 15 ani”. Multumim pe aceastã cale oamenilor de suflet de la Helios Klinik, din Titisee si de la Kliniken Landkreis Biberach, din Verwaltung Riedlingen, pentru sprijinul acordat la strângerea acestui transport de aparaturã si mobilier medical, atât de valoros pentru Spitalul Municipal din Lugoj si mai ales pentru bolnavi.
N.T.

Comentarii