Revolutia 1989 - Sectiunea Stiri

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

StiriRSS Stiri

Adevarata fata a dlui. Adrian Sanda

2014-01-27 19:09:16

 

Dl. Adrian Sanda este persoana care conduce Departamentul de revolutionari din cadrul PSD. In mod normal, el ar trebui sa ne reprezinte si sa incerce prin dialog cu dl. prim ministru Victor Viorel Ponta sa ne rezolve problemele. Am sa va prezint mai jos o converstie intre dl. Sorin Vintila Mester si dl. Adrian Sanda. Ca de obicei, concluziile va las sa le trageti singuri.

 

Plan de masuri(3)
Sorin Mester catre Adrian Sanda
To adriansanda@yahoo.com

Nov 19, 2013
In atentia: Adrian Sanda - secretar executiv al PSD

Iti transmit atasat masurile ce trebuiesc intreprinse de secretarul de stat al SSPR, in opinia mea, in vederea indeplinirii conditiei reverificarii si eliminarii dosarelor ce nu intrunesc conditiile de legalitate.
Inteleg ca urmeaza ca Victor Socaciu sa ne convoace pentru o discutie in care sa fie analizate propunerile inaintate.

Sorin Mester
1 Attachment
MASURI.docxDownload
Reply, Reply All or Forward | More
adrian sanda
To Me
Nov 19, 2013Sorine,cu tot respectul,dar Victor Socaciu (cred ca la el te referi) trebuia sa faca pana acum un singur lucru...sa retraga actiunile acelea nefericite din instante,pentru ca sunt, dpdv legal,prost intocmite,pline de erori,lucru dovedit chiar de instantele vizate...mai mult,ele trebuiau retrase deodata,simplu printr-o simpla cerere,nemotivata,pentru a nu se crea suspiciuni ca retragerea acestora se face discretionar,sau mai grav,conditionat...!..banuiesc ca demisia Directorului de Cabinet(Dan Pavel) are la baza aceste motive si nu altele.
Daca acest lucru,simplu si la indemana dumnealui.nu l-a facut,te intreb ce rost mai are prezentarea unui plan de masuri amplu,discutabil,care implica multe institutii ale statului,organizatii de Revolutionari,Comisii,apel la memoria scrisa a fostilor membrii din comisia interministeriala din anii 2004--2010!!!..samd. 
Intrebarea este retorica,raspunsul il sti si tu.

Daca ai observat,in ultima vreme,atentia colegilor nostri a fost deturnata,cu abilitate dar si cu dorinta unora de a iesi neaparat in evidenta,a fost deturnata spuneam de la CE TREBUIE(A) SA FACA Secretarul de Stat,nu alti consilieri onorifici....Cand am sa vad o (UNA) solicitare de ridicare a unui aviz catre CPRD,mergem mai departe...pana atunci astept ca domnul Secretar de Stat,sa ia in considerare o hotarare a Departamentului de relatii cu Asociatiile de Revolutionari!....departament care exista in cadrul Consiliului National,cu structura,sediu,(I.I. de la Brad),birou(cam.31) si tot ce trebuie,(telefon,inernet...)doar sa intrebi si tu unde trebuie,nu pe net...acolo poate nu e.
Suna-l pe domnul Nicolescu Constantin,Secretarul C.N.,in loc sa ma somezi pe mine cu termene si inscrisuri...si sa sti ca de vorbe sunt si altii satui!
P.S. 
Daca niciodata nu mi-ai cerut permisiunea inainte de a face publica o conversatie intre noi,de data aceasta o ai.
Cu respect,Adrian Sanda.

Show message history
Reply, Reply All or Forward | More
Me Adriane, legat de departament, asteptam de la tine lamuririle cuvenite, dar stii foarte bine cum te-ai eschivat. Nu-ti stiu motivele, cred ca la acest moment nici nu ma mai intereseaza. Am fost la sed Nov 19, 2013

 

 To adrian sanda
Nov 19, 2013
Adriane, legat de departament, asteptam de la tine lamuririle cuvenite, dar stii foarte bine cum te-ai eschivat. Nu-ti stiu motivele, cred ca la acest moment nici nu ma mai intereseaza. Am fost la sediul din Baneasa, am vor
bit cu Iancu, cunosc toate amanuntele. mai putin ce definesti tu prin structura (?!?) Poate imi precizezi, te rog, amanuntele necesare legate de subiect.
Referitor la celelalte aspecte, Socaciu va proceda asa cum ii va dicta interesul si instinctul de conservare. Nu zic nimic de "indicatii", pe care le stiu la fel de bine ca si tine. Nu putea sa retraga actiunile fara a pune ceva palpabil pe masa, solutie care sa-i garanteze conservarea postului pe mai departe. Planul propus de mine, este evident discutabil, a functionat si te asigur ca functioneaza si acum, doar sa se vrea. Durata, care sperie cu perspectiva indelungata, o doar o variabila a vointei politice. Cred ca la acest aspect faci referire, cand afirmi ca stiu raspunsul. De altminteri nu acesta ar fi rolul departamentului ? Secretarul de stat conduce SSPR, iar departamentul ii furnizeaza back-up-ul necesar. Ma rog, fiecare cu viziunea lui si cu prioritatile lui. Ca fost secretar de stat, am obligatia de a avea un punct de vedere pertinent. Asta am si facut. La fel a facut si Puiu Fesan.
Nu am fost vreodata in postura de a-ti cere ceva, deci nu vad rostul cererii acceptului. Iti multumesc oricum, desi nu vad la ce mi-ar mai folosi.

Cu acelasi respect,

Sorin Mester

Like a boss.

Comentarii