Revolutia 1989 - Sectiunea Mesaje

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

Adauga un mesaj

raluca

2012-05-24 20:10:49

Mihaita inplineste 25 de ani,hai sa-i uram in continuare,La multi anii!! la cat mai multa hotie si excrocarii pe care le face si la mai multe tepe, pe cei cu dare de mana.Aveti grija cui raspundeti la telefon,daca va suna cineva de la parlament pe nume Florica Marin,Popescu Iulia etc.si va spune ca va trimit un baiat amarat care nu are ce manca si bolnav de ,,EPILEPSIE,,(in ghilimele)pe nume Caldarar Mihai.Ganditi-va bine de trei ori inainte ce faceti ca puteti sa fiti prinsi cu usurinta in plasa si tepuiti.La capatul firului al persoanei de la Parlament,nu poate fi ,de cat marele talent cu nume de Caldarar Mihai zis talent excroc care cu o bine povestioara pusa la puct,reuseste sa-i stoarca pe oameni de bani.Iar bani primiti de la dvs.sunt dati la diferite persoane masculine pentru placeri sexuale.Mai multe detelii la linkul de jos. http://www.enational.ro/?p=138766 Caldarar cauta un tip virgin http://www.enational.ro/?p=139102 Caldarar a tepuit mai multe vedete

radu

2012-05-24 13:35:43

Nu comentez la ce scriu Olteanu,Victoria,Pescaru,nu ii cunosc si nici nu imi aduc aminte sa fie cumva implicati la Lugoj in evenimentele din Dec.89,dar e interesanta istorisirea dl.-ui Mircea Adrian.Sper ca nu va veti opri aicea,nu de alta dar poate vor intelege si altii ce sa intimplat,adevarat,in Lugoj in acel Decembrie.Nu sa ma faca pe mine,cum le vine la cap,unii care nu vor sa afle adevarul.

pescaru

2012-05-23 00:20:12

RADULE NUMAI VRAJEALA E DE TINE LA FEL CA SI DE STAMUREANU

Costel

2012-05-22 12:21:41

Ai dreptate in legatura cu d-nul Munteanu,nu a fost vazut sa sparga tablouri pe la primarie ar fi bine daca ar fi foarte bine verificat si sa ramana fara indemnizatie dar cind ne intilnim Luciane o sa discutam ca sunt mai multi ca d-nul Munteanu

vasi

2012-05-13 23:57:16

INTOTDEAUNA ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA CHIAR DACA MAI GREU .

VICTORIA

2012-04-12 22:50:45

Radu mami Radule unde esti dragutule? Vino repede .ESTI UN MARE ZEROUUUUUUUU

OLTEANU

2012-04-11 23:11:22

MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE SI DE OBICEI HOTI STRIGA PRINDETI HOTI.COSTIN SA DUS URMEAZA CAMARILA VICTORAS EN COMPANIA

Radu Standolariu.

2012-04-01 05:12:02

Dl.Ursulescu.A-ti scris pe acest sait(2007) ca au primit pamint si alte drepturi,persoane abjecte si care nu au fost in Lugoj in acea perioada.Va rog sa le numiti!,nu de alta darnu vreau sa creada lugojenii ca si eu fac parte dintre ei caci si eu am primit teren.Pe mine m-au facut si"impostor",dar de pe acest sait am aflat ca tocmai el era,umblind laSSPR cu minciuni,e vorba de Balint P. A-ti spus ca veti scrie o carte despre adevarata revolutie lugojana,va stau la dispozitie,nu de alta dar nu vreau sa scrieti ca si Toma,mai ales ca am fost cel care adat tonul si am condus coloana in dec.

Mircea Adrian

2012-03-28 00:30:57

Sunt un fost militar in termen al subunitatii de pompieri(compania a-III-a Grup Timisoara)si vreau sa aduc ceva lumina visavis de cum au decurs unele momente din zilele fierbinti 20,21,22 dec 1989 ! Vreau, mai intai sa mentionez faptul ca in seara zilei de 22.12.1989, la compania de pompieri s-au prezentat 4 ofiteri USLA (trimisi de superiori!)sub pretextul ca noi avem (spre deosebire de MAPN)pregatire militara, am efectuat trageri cu armamentul si instructie tehnica de lupta(discutie persomala cu un capitan USLA). In noaptea de 22-23.12 s-au tras doua rachete teroriste cu "efect de orbire si surzire pe o anume raza"-in momentul respectiv nu cunosteam faptul ca s-au tras din elicoptere! In dimineata zilei de 23.12 ,s-a prezentat in uniforma de padurar un individ care preciza ca: inafara orasului sunt civili (teroristi)care manipuleaza lazi de armament si de acolo s-au tras rachetele! Personal l-am legitimat -BI- si am asistat la discutia sa cu USLAnii si cu dl/tov capitan Iosif Capatina: domnii ofiteri USLA solicitau un pluton din cele doua, camionul militar (cu nr de Bucuresti-al MAI)si vor interveni pentru anihilarea teroristilor ! situatia mi s-a parut mult timp similara cu asasinatul de la sediul MAPN din Bucuresti si de la Otopeni, constatare intarita ulterior si de aflarea informatiei ca: rachetele s-au tras din elicopterele ce au fost pe stadion! probabil ca ar fi urmat inca un sceneriu criminal si ca jumatate din companie-"teroristi" MAI si USLA-urma sa fie asasinata ! Si cum frica pazeste, dl Capatina a refuzat, argumentand: "nu vadeti ca orasul arde! va dau TVul sa va deplasati la marile unitati si puteti lua cati soldati vreti ptr sa interveniti!(carne de tun) Toate ca toate, dar consider ca principali vinovati: toata clasa politica care a preluat puterea si care a manipulat (chiar a organizat crimele colective) ptr a certifica astfel dezintegrarea sociala ce a urmat, cu fraudele interminabile si inavutirea unor jigodii (in majoritate exponenti ai fostului PCR)!alminteri, s-ar fi dat de mult interzicerea, fostilor nomenclaturisti, in structurile legislative(Senat,Parlament)! Am sa mai adaug doar ca: nu-i usor sa intri in incendiu(la Primarie),cu arma in spate, cu 60 cartuse de razboi si unul pe teava ! si ca circula vorba printre copii de 19ani :"decat sa planga mama, mai bine sa planga ..." PS: am mai multe amintiri si cred ca voi mai scrie cate ceva! FF important: in momentul cand s-a decretat starea de necesitate pe terit Jud Timis, ni s-au dat: armamentul din dotare, 60 cartuse de razboi si tov Sef de Stat Major maiorul Tamasco Ioan, ne-a trnsmis ordinul sa nu tragem direct in oameni ca-i pacat; sa tragem foc de somatie in aer, dupa care sa tragem in sol (beton sau asfalt) la 5-6 m in fata -oare unde ricosa glontul ?! in cap probabil! Sper ca mai sunt ceva oameni interesati de adevar si ca oamenii care au plecat cu piepturile goale, vor sa mai lamureasca ce a fost si unde s-a ajuns ! Astept comentariile dumneavoastra !

Radu

2012-03-10 23:00:52

Cum puteti mintii unii dintre voi?Ianculescu nu a strigat primul"jos ceaq.","jos com.";Balint nu a fost in fruntea revolutionarilor,nu sint sigur ca ar fi intrat primul in primarie,nici nu stie cine era in fata usilor primariei,Indrule ,nu s-a trecut prin fata militiei,la fel si ptr.B.P.,nu s-a tras la dus ci la intoarcere,dupa ce s-a dat foc primariei si mai sint si alti"rev."care povestesc"dupa ureche" I-mi pare rau ca va deranjez ,dar m am saturat de "falsurile" unora.Va salut,din u.s.a.,cu respect,pe toti rev. autentici,Standolariu valentin radu.

radu

2012-03-09 22:52:43

Ianculescule,minti ,nu tu ai strigat,ci eu .Ilpui martor pe Bot,nu cred ca el spune ce spui tu.Mai intreaba-l si pe Stamureanu V.care a ven it atuncea cu tine.Daca am tacut pina acuma nu inseamna ca am sa tac incontinuare,lasind pe altii sa scrie despre revolutia lugojana,dupa ureche.Nu-ti contest participarea ta ,in fruntea revolutionarilor,alaturi de mine si altii.Cu stima Standolariu valentin radu.

Radu.

2012-03-09 02:25:50

Unii dintre voi isi aroga lucruri pe care nu leau facut.Imi pare rau sa le aduc aminte ca mai sint si altii care au versiuni diferite,dar facind parte din alta asociatie nu sint nici macar amintiti.Tin sa va anunt pe aceasta cale ca, eu am fost cel care a avut singe si am strigat primul;jos ceausescu,jos comunismul,si nu Ianculescu,desi nu ii cpntest faptul ca a fost alaturi de mine si altii in fruntea demonstrantilor.Documentativa intrebind-ul pe Bot gh.,nu zic de v. stamurean,ptr. ca,pe el il contestatiCind am sa revin in tara ,am sa caut sa punem odata ptr.todeauna la punct.Standolariu radu.

lucian

2012-01-28 07:58:04

oare chiar d-nu Munteanu a fost in Primarie si a spart tablourile lui Ceausescu ? Eu nu cred pt ca nu a fost vazut asa ca ar trebui verificat daca sa mai primeasca drepturile banesti adica indemnizatia .

din Timisoara

2011-12-15 08:52:01

<p> un articol interesant: <a href="http://www.tion.ro/scandal-la-lugoj-pentru-terenurile-primite-de-revolutionari/1027502">http://www.tion.ro/scandal-la-lugoj-pentru-terenurile-primite-de-revolutionari/1027502</a></p><p> </p><p> Petre Balint: &quot;.... Noi ştim cine a fost &icirc;n revoluţie l&acirc;ngă noi şi cine nu a fost. Am fost maxim 90 de revoluţionari la Lugoj. ...&quot; ce gluma buna, dar a uitat un amanunt ... cine stie stie</p>

silviu

2011-12-01 18:29:25

na si cum il decapitam pe BD incet sau repede