Revolutia 1989 - Sectiunea Mesaje

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

Adauga un mesaj

agramata..........

2014-05-18 11:27:58

Te racaie? mai laura?

Sa sti ca ....atunci cand generalizezi si dai in toata tagma asta a Revolutionarilor, gresesti!

Daca ai ceva de spus....SPUNE......cu subiect si predicat!

Am certificat ca multi altii si ma mandresc cu asta! Iar cand citesc critici nefondate, rautacioase, scrise in stilul celor care au lipsit la orele de gramatica, din scoala elementara....ma aprind!

Sa critice aceeia care au habar de ceea ce s-a petrecut atunci, acolo,...si daca........e  sa fie asternut in scris, macar sa fie elaborat corect! ...la text ma refer.....ca la idei....fiecare cu ce are in cap

agramata..........

2014-05-18 10:16:55

bine punctat, Laura!

LAURA

2014-05-18 04:49:01

vai desteapt-o agramata vai trebuie sa te premiem, ce ne-am face noi fara de observatori ca tine, vezi de atita desteptaciune sa nu faci pui ori sa te transformi ca ar fi mare pacat

radu valentin

2014-05-18 01:36:22

LAURA, imi pare bine ca esti timisoreanca. Atunci trebuie sa fi auzit de domnisoarele Costantiniu, una profesoara de lb. romana, iar cealalta de matematica. Erau, pe vremea aceea spaima elevilor. Dar intr-un fel au facut bine, cei care le-au avut ca profeswoare au ramas totusi cu ceva la bila! Te rog sa revezi ce ai scris tu, despre revolutionari si dupa aceea sa ma faci, daca merit bineinteles, prost, timpit, si cum vrei tu, dar mai intii uitate tu sa vezi ce ai scris tu si ce am comentat eu! Nu cred ca esti tu in masura sa ne faci pe noi "analfabeti" cind si scrierea ta lasa de dorit!! Apropo, nu fac parte din "gloata" lui BD, (de care nici nu ai amintit in comentariu tau).

agramata..........

2014-05-17 18:08:29

Laura! Foloseste mai doamna si semnele de punctuatie, acolo, acolo unde se cer a fi puse!

Da, in Lugoj sunt destul de multi revolutionari care nu au fost la revolutie si care au certificat...... Ei bine, acestia o sa aibe de suferit, iar falsurile, au sa iasa la suprafata.....se lucreaza la asta......

Mai multe nu pot spune, dar urmariti stirile de pe acest site ......se lucreaza!

LAURA

2014-05-17 10:23:18

 

De ce nu stai in banca ta si comentezi aiurea, era vorba de rev facuti la comanda de bd esti cumva unul din ei ????? sa ramana doar cei care cu adevarat au luptat, au fost raniti sau cei care au avut morti in familie dar nu cei care chipurile au fost pe strada la revolutie si ei au fost morti de beti sau pe sub plapuma cu vreo femeie si acu le trebuie respect, asa ca abtine-te nu comenta a proasta. Da sunt din Timisoara si atit.

radu valentin

2014-05-17 03:05:31

LAURA, ai fi si tu vreo profesoara de lb.romana?...caci stiu pe una din Timisoara, de la liceu, care facea "analfabeti"pe cei care greseau prin extemporale s-au teze. Era spaima liceului, putini erau care sa nu aibe probleme la lb. romana, dar asta era prin 72-73! Acuma acei pe care tu ii faci "analfabeti", in '89 au luptat sa-ti aduca tie si altora posibilitatea sa-i faceti "analfabeti"pai, nu RUSINE lor ci RUSINE VOUA care denigrati luptatorii, care cer RESPECTAREA STATULUI DE DREPT!!, dar poate pentru unii e greu de inteles! (STATUL DE DREPT).

SANDU

2014-05-13 15:42:13

Auzi d-nule Admin si ce detalii vrei sa iti dau??? am nr de Belgia ,dar lasa comenteaza tu ca vad ca aperi rev facuti la comanda iar cu adresa mea nu ai ce face asa ca ....

Admin - Sorin Boanca

2014-05-12 19:00:20

SANDU nu pot sa iti activez mesajul pana nu am date de identificare de la tine. Datele sunt cu caracter confidential si vor ramane confidential. Te rog sa imi trimiti datele tale de identitate (nume, prenume, adresa de email si numar de telefon de contact) pe contact@revolutilugojana.org Dupa ce verific datele, am sa iti activez mesajul. La fel am sa procedez cu toate mesajele care contin anumite elemente care pot aduce prejudicii echipei revolutialugojana.org.

stoica

2014-05-12 16:37:24

panaite iesti dus cu pluta  revulutionari  nu au distrus romania ci esalonu 2 counisti usl [urmeaza saracie lucie] au avut grije ca revulutinari sa fie dati la o parte li sau dat indemnizate  casa nu faca politica dapa care au fost dati afara din servici  si dupa aia le-au suspendat indemnizatia casa ramana slugi la comunisti ,'[usl]

SANDU

2014-05-12 16:26:06

E haos la tv. toti pe buna dreptate ca nu le mai da guvernul bani ,pai pt ce sa le dea bani.Aici la LUGOJ bd a facut revolutionari pe cei care au cotizat si nici macar nu au fost la revolutie care a fost o lovitura de stat .Exemple concludente IOVITA,CORITEAC, MARINESCU, MUNTEANU,etc asta stiu prieteni de ai mei ,RUSINE si acesti nemernici au luat si indemnizatii pai sa o dea inapoi si la zdup cu ei pt inselaciune.

LAURA

2014-05-12 11:00:44

Au iesit iar analfabetii sa isi ceara pomana asta ar trebui sa vada toata lumea ca toti analfabetii sunt revolutionari la munca rahati lasati loc celor care au avut morti si raniti la revolutie si mai bine a-ti invata sa scrieti,,,,rusine mai si spun unii ca isi cer scuze ca nu au murit la revolutie pa cum sa moara daca nu au fost pe acolo si dupa cum au scris sunt ultimii analfabeti ,RUSINE.

radu valentin

2014-05-06 19:00:27

Esti dus bine cu sorcova! N-ai argumente, dar o tii intruna pe minciuni, cum pot sa dialoghez cu un asa nesimtit?  Mai documenteaza-te si dupa aceea mai vorbim.

Dan Panait

2014-05-01 19:58:34

asta da tupeu ,,,si faci si pe prostu

 

radu valentin

2014-05-01 01:30:07

Panait, esti telepatic, de o tii intruna cu ce mi-ai spus? Omule, de unde sa stiu eu ce ai spus tu si ceilalti, de care tu amintesti, daca nici nu va cunosc, odata, iar in alta ordine de ideie, nici nu am fost in tara in perioada amintita. Nici nu cred sa ma fi intilnit cu tine si prietenii tai la vreun birt, caci nu le mai fregventez, de mai multi ani! Acum, rogu-te sa ma cauti in fiecare zi, la birt, in micro 1, si sa ma filmezi s-au sa ma fotografiezi, dupa cum ai promis! Dar dupa cite am observat, tu esti departe de esenta acestui sait si esti poate pus de altcineva sa improsti cu noroi. D-ZEU, sa-ti dea sanatate.