Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

UPS! Ieri Ponta, azi Antonescu

2012-11-07 13:14:11

Dl. Crin Antonescu, presedintele PNL, co presedinte USL, doreste sa ajunga presedintele Romaniei. Intr-una din interventiile domniei sale, dl. Basescu a afirmat ca dl. Antonescu este un fost informator al Securitatii si numele conspirativ era Porumbacu. Umbland pe imensul internet am gasit un articol care nu imi apartine, dar este mult prea important ca sa nu il preiau, avand in vedere ca in decembrie 1989 am iesit in strada impotriva regimului comunist si a securistilor. Acuma chiar nu mi-ar conveni deloc sa ma conduca o fosta cartita securista.

"Ups! Am descoperit ceva nou la comentariile la art lui Cartier rau famat, o inventie in lansarea noilor dezinfo in campania electorala. Ia cititi asta:

vanatorul/d.c.2012-11-05 21:52:44Crin Antonescu! Acesta este neomul pe care USL-ul ni-l propune ca viitor presedinte al tarii.Un arivist jalnic si imoral a carui intraga evolutie profesionala si politica s-a bazat pe minciuna,tradare si alienare progresiva.Va voi prezenta partial biografia lui si voi releva doar ceea ce este necesar probarii imoralitatii acestui politician,incercand atat cat se poate sa tin cont de sensibilitatea si afectiunea pe care unii membrii ai familiei probabil ca inca i-o poarta.Inainte de asta insa,as vrea sa fac cateva precizari.1)Toate datele si informatiile prezentate,pot fi accesate pe net de oricine stie sa utilizeze un motor de cautare.2)O parte din datele pe care le am,nu vor fi prezentate din trei motive:a)desi sunt convins de veridicitatea lor,nu le-am putut totusi verifica din surse ..

vanatorul/d.c.2012-11-05 21:54:28..alternative.b)cateva date,o parte confirmate o parte nu,i-ar putea prejudicia grav viata de familie,prin ineditul lor.c)unele date ar putea indica direct sau indirect sursa,fapt care ar putea aduce represalii acesteia.Mai doresc sa atrag atentia baietilor de la "tehnic"ca se vor obosi inutil incercand sa-mi "lucreze magaoaia" si asta pentru ca datele si informatiile,ca de fapt intreaga arhiva personala,sunt stocate pe discuri.Vor putea totusi gasi cateva glume in legatura cu niste tipi care-si dau foc la diplomele IT si pleaca sa-l ajute pe Becali la muls mioritele liberal socialiste.De asemeni e bine sa-si reaminteasca ce efect au avut asupra mea la referendum,amenintarile lor.M-au stimulat.Sa trecem acum la personajul nostru,Crin Antonescu,dandu-i cuvantul ofiterului de legatura din..

vanatorul/d.c.2012-11-05 21:55:20..vechea securitate tulceana,Ioan Ichim:“Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine,Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative,..".Adevarul acestei declaratii a fost confimat chiar de superiorul lui,ofiterul de securitate Pavel Ionescu.Practic,nenorocitul de informator Porumbacu(Antonescu) profita de calitatea lui de profesoras de istorioare cu turnatorii si speculand naivitatea si candoarea unor copii,proprii elevi,trantea cate o informare despre ce si cum mai injura familiile lor,regimul comunist.Si facea asta netrebnicul doar pentru niste amarati de 300 de lei.Atat costa pentru el linistea sau...

vanatorul/d.c.2012-11-05 21:56:17..dezastrul unei familii,si-asa supusa grijilor si neajunsurilor unor vremuri pe care multi dintre noi inca ni le reamintim ca fiind deosebit de grele.Turna pentru niste nenorociti de 300 de lei pe care-i toca imediat la restaurantul "Danubius" de pe faleza tulceana.Adica,acolo unde era locul initial de intalnire si predare a informatiilor catre ofiterul de legatura Ichim.Ulterior acest loc a fost schimbat cu o casa conspirativa a securitatii aflata pe strada Pacii.Apartamentul apartine probabil si azi tot unui seviciu de informatii.De aceea nici nu-mi permit mai multe detalii.Iar cei 300 de arginti ai nemerniciei,ii primea in contul lui de la unitatea CEC aflata pe strada Isaccea.Informarile si deconturile se afla inca in Dosarul 2456sca/DSS 01429
."

Stima si respect persoanei care a reusit sa descopere aceste lucruri. Astept cu nerabdare continuarea.

Comentarii