Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Rau, foarte rau...

2013-01-27 09:15:38

Cu regret incep sa scriu aceste randuri. Un revolutionar veritabil, impuscat si arestat in data de 21 decembrie 1989 a ajuns sa il regrete pe Ceausescu si regimul comunist si sa aprinda lumanari la mormantul dictatorilor de ziua de nastere a celui care a fost Nicolae Ceausescu (26 ianuarie).

http://www.gandul.info/reportaj/cine-sunt-nostalgicii-de-la-mormant-cum-a-ajuns-revolutionarul-mihai-impuscat-din-ordinul-lui-ceausescu-sa-l-planga-pe-dictator-10523816

Ceea ce ma zguduie si ma pune pe ganduri foarte serios, este faptul ca acest om ARE DREPTATE. Ce ne-a adus aceasta democratie si libertate pe care am castigat-o in acel sangeros decembrie 1989? Foarte putini romani (cei care au fost pe pozitie) s-au imbogatit, cei care au avut posibilitatea au furat pana la loc comanda si s-au imbogatit si ei, iar marea prostime manipulata (printre care ma numar si eu) a ramas saraca. Dupa 23 de ani de la Revolutie, cred ca sunt foarte multi romani care regreta cuplul dictatorial si ne condamna pe noi, revolutionarii care i-am plantat pe acesti politicieni care habar nu au cum se conduce o tara in folosul poporului. Marea majoritate dintre politicienii romani, aplica politica: "plecati acasa voi cei care ati piedut alegerile ca noi venim cu buzunarele goale si trebuie sa la umplem". Cand acest lucru are sa se termine, atunci poate vom avea si noi speranta ca are sa ne fie mai bine. Sper din tot sufletul sa mai fiu in viata sa apuc acea zi, dar viitorul asa cum arata el in situatia de fata, este foarte sumbru. Clasa politica refuza cu indarjire sa faca loc tineretului si cei care "scapa" in fata, sunt de fapt asa zis tineri cu perspectiva, dar au in spate cate un rechin batran care ii monitorizeaza. Atata timp cat acesti politicieni de bani gata au sa ramana la butoanele tarii, romanii au sa faca pelerinaje la mormantul fostilor dictatori Nicolae si Elena Ceausescu si au sa condamne Revolutia din Decembrie 1989 si revolutionarii care au infatuit-o. Rau, foarte rau am ajuns.

Comentarii