Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Raspuns Petitie Publica

2014-02-05 06:45:58

Am primit in data de 16.01.2014, raspunsul la Petitia Publica depus la Primaria Municipiului Lugoj in data de 13.12.2013. Va prezint mai jos acest raspuns.

Raspuns Petitie Publica

Am avut mari rezerve sa o postez, deoarece precum puteti observa, este un raspuns scris in viteza (Lugoj scris cu litera mica, lugoj) si care este dat, doar ca sa nu spunem ca nu am primit o hartie. Ce am cerut noi intr-o petitie de aproape 3 pagini si ce raspuns am primit. Adevarul este ca nu face placere nimanui sa arate cat de indiferent este edilul orasului in care traiesti la problemele unei parti a electoratului sau. In plus, Petitia era adresata si Consiliului Local, celor 2 senatori de Lugoj si deputatului de Lugoj. De la dansii nu am primit nici un raspuns. Asta ca sa vedem cat de mult contam noi alegatorii in ochii dansilor. Sau mai exact, alegatorii sunt importanti doar din patru in patru ani, atunci cand sunt alegeri.

A doua greseala majora care mi se pare impardonabila, este aceea ca revolutionarii trebuie sa fie intr-o asociatie ca sa fie bagati in seama. Tin sa ii comunic dlui. Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj, ca certificatul de revolutionar este pe persoana fizica, adica individual si daca eu nu accept nici un presedinte ales pe viata, inseamna in teoria dansului ca eu nu exist sau nu contez. Poate pana la urmatoarele alegeri isi schimba teoriile domnia sa.

Asa cum v-am obisnuit deja, concluziile va las sa le trageti singuri dragi cititori.

Comentarii