Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Presedintele BNR a primit 7 ani cu executare

2013-03-05 09:49:17

Dl. Dorin Lazar Maior este de multi ani presedintele Blocului National al Revolutionarilor si a condus bine acest ONG avand in vedere ca si-a mentinut atata timp functia. O instanţă a Judecătoriei Târgu Mureş l-a condamnat pe Maior sub acuzaţia de şantaj, în scandalul Romexterra. Un alt inculpat, un afacerist aflat în arestul Poliţiei Braşov într-un alt dosar, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.
"Întreaga poveste a ieşit la iveală în noiembrie 2006, după ce mai mulţi patroni de firme au sesizat DNA cu privire la ilegalităţile din unitatea bancară.  Trei oameni de afaceri au depus plângeri împotriva celor doi inculpaţi, despre care spun că i-ar fi şantajat pentru două milioane de lei noi. Suspecţii au fost trimişi în judecată şi condamnaţi, în primă instanţă, de Judecătoria Târgu Mureş. Maior la 7 ani de detenţie cu executare, iar Tition la 5 ani. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Cei doi inculpaţi n-au fost de găsit pentru a-şi exprima punctele de vedere. Pe parcursul urmăririi penale, cei doi au susţinut că sunt nevinovaţi." Ramane de vazut ce au sa zica instantele superioare unde sunt convins ca dl. Dorin Lazar Maior are sa faca recurs.
 Aici gasiti intregul articol care face public aceasta stire. http://brasovultau.ro/articol/stiri/dorin-lazar-maior-condamnat-la-inchisoare.html

Comentarii