Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Oare ce urmareste dl. Sanda Adrian?

2014-05-29 15:12:30

Convocatorul publicat pe data de 27 mai 2014 de pe sait-ul institutiei condusa de dl. Sanda Adrian, http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=442 m-a determinat sa scriu acest articol si sa imi dezvalui din nou trei email-uri. Nu stiu ce urmareste domnia sa atunci cand a nominalizat toate persoanele din acel convocator, dar pe mine personal m-a deranjat doar un singur nume: Balint Petrica - Lugoj. De doi ani tot postam acte care arata tot soiul de nereguli pe care acest domn le-a facut in calitate de presedinte a unui ONG si dl. Adrian Sanda il invita acuma la Brasov ca sa ce? Intotdeauna am mers pe prezumtia de nevinovatie, dar va rog sa ma credeti ca nu este cazul la dl. Sanda Adrian. Domnia sa STIE exact pe cine a convocat la Brasov. Avand in vedere ca ne-am obisnuit cititorii sa lucram doar cu documente, o sa facem acest lucru si de data aceasta.

Mail 1

Mail 2

Mail 3

Dl. Sanda prin intermediul dlui. Burada Gheorghe, mi-a solicitat documente care sa ateste lucrurile pe care le-ar fi comis dl. Balint Petrica si care nu ar fi in deplina concordanta cu legea. Avand in vedere ca am avut incredere in persoana dlui. Sanda Adrian, i-am trimis aceste documente, cu mult inainte ca ele sa fie postate la noi pe sait. Din luna martie 2013, dl. Sanda Adrian are documentele care le-a solicitat. Acuma, in mai 2014, il convoaca pe dl. Balint Petrica la Brasov alaturi de alte persoane din conducerea a mai multe asociatii de revolutionari. Pai dl. Balint Petrica este presedinte de FILIALA, nicidecum asociatie si dl. Sanda Adrian stie foarte bine acest aspect.

Acest lucru, ne-a facut sa ne gandim ca de fapt dl. Sanda Adrian NU are nici cea mai mica intentie de a restabilii onoarea revolutionarilor din Romania.

Dle. Adrian Sanda, ne-ati dezamagit profund. Chiar am sperat ca prin persoana Dvs. sa se faca curatenie si sa ne fie redata demnitatea. In acest moment ne-am dat seama ca de fapt, ne-am inselat.

Comentarii