Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Nepasare, ordin de partid sau favorizarea infractorului?

2014-09-25 11:09:56

Pe parcursul a doi ani de zile, echipa noastra a prezentat documente care arata clar existenta Filialei Asociatia 16-21 Decembrie 1989 Lugoj. Pentru reimprospatarea memoriei, va prezint sentinta de infiintare a filialei din anul 1990.

Sentinta asociatie 1

Sentinta asociatie 2

La scurt timp dupa aparitia sentintei, vechea conducere, face o adresa catre Judecatoria Lugoj, in care anunta schimbarea sediului. Culmea, in acest document apare denumirea corecta, adica Sucursala Asociatiei 16-21 Decembrie.

Sucursala Asociatia 16-21 Decembrie

Avand in vedere ca acest ONG a depus, promovat si sustinut dosare de preschimbare la Legea 341/2004, nefigurand in HG 566/1996, am inceput sa va prezentam documente care sa demonstreze ceea ce in mun. Lugoj nu se cunostea de catre marea majoritate a revolutionarilor, adica existenta FILIALEI si nicidecum a ASOCIATIEI. Drept urmare, va repostam mai jos doua documente a Ministerului de Justitie a Romaniei.

Pagina 1

Raspuns rezervare denumire

Daca aceste documente nu sunt suficiente, va aducem aminte cum arata CIF-ul acestui ONG, pe care culmea, ... scrie tot FILIALA.

CIF

Avand in vedere ca toate procesele civile, plangerile penale, inscrisuri oficiale, poarta stampila de ASOCIATIE si nu cea legala de FILIALA, un coleg de al nostru, a demarat procesul de desfiintare a acestui ONG. Surpriza maxima, in intampinarea depusa prin cabinet de avocatura Daogaru, apare titulatura CORECTA, adica FILIALA.

Intampinare 1

Intampinare 2

Chiar daca actualul Secretar de Stat dl. Adrian Sanda stie exact situatia, (probabil ca si Secretarul General este la curent) deoarece pe parcursul timpului am purtat corespondenta personal cu fostul SSPR si le-am adus la cunostinta exact ceea ce se intampla, pana acuma nu s-a luat nici o masura. Mai mult, la sedinta din data de 23.09.2014, au permis presedintelui acestei Filiale sa stea la masa prezidiului.

Prezidiu 23.09.2014

Ca si cum prezenta domnului in cauza nu ar fi fost suficienta, la final, i-au permis sa stampileze si sa semneze protocolul incheiat cu aceasta ocazie. Culmea, cu stampila de ASOCIATIE.

Pagina 6

Daca in urma aplicarii stampilei de asociatie pe acest protocol, dl. SS Adrian Sanda sau Secretarul General i-au facut plangere penala domnului in cauza, O SA IMI PREZINT SCUZE PUBLIC. Daca nu, ramane deschisa intrebarea din titlul articolului:Nepasare, ordin de partid sau favorizarea infractorului?

Comentarii