Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Minister de Justitie versus Acte locale

2013-10-27 08:23:14

Mi-am obisnuit cititorii ca de fiecare data cand postez ceva, sa prezint doar documente, fara a le comenta. La fel am sa fac si astazi, lasand la latitudinea Dvs. sa incercati sa faceti lumina prin comentariile care o sa le faceti sau nu.

Mai jos, am sa va prezint prima pagina din Sinteza sedintei unei asa zise Asociatii:

Sinteza

Puteti sa observati si din antet si dintr-un paragraf subliniat de cel care a redactat aceasta sinteza ca se face vorbire de ASOCIATIA 16-21 Decembrie 1989 Lugoj. OK, mergem mai departe. Ca orice asociatie care se respecta, aceasta se mentine din cotizatiile percepute de la membrii ei. Va rog sa priviti ce sume se plateau lunar ca si cotizatii.

Chitante

Totul este bine, legal si frumos pana aici, dar ... acestea sunt doar documente intocmite local, de asa zisa asociatie. De ce spun asa zisa asociatie, am sa va prezint imediat un document OFICIAL, emis de Ministerul de Justitie, care cred eu ca este cel mai in masura sa certifice denumirile si statutul unui ONG.

Raspuns Minister Justitie

Din actele prezentate de mine astazi, eu personal pot sa trag multe concluzii, dar nu ar fi frumos din partea mea sa le expun fara a avea si o certitudine, adica vreo sentinta judecatoreasca. O asteptam insa si pe aceasta. Acuma, va las sa trageti singuri concluziile de rigoare.

Comentarii