Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Forumul Democrat Roman

2013-02-13 09:18:47

Forumul Democrat Roman a fost infiintat in noaptea de 20 spre 21 decembrie 1989 in Timisoara. Pana aici nu este nici o noutate. Ceea ce nu stiu foarte multi, este faptul ca in 21 decembrie 1989 exista si la Lugoj deja o filiala a acestui Forum infiintat la balconul Operei din Timisoara. Avand in vedere ca acest sait lupta pentru idealurile revolutionarilor si pentru restabilirea ADEVARULUI, va prezint un document NEFALSIFICAT prin care se demonstreaza existenta si implicarea Forumului Democrat Roman in Revolutia din Decembrie 1989 la Lugoj.

Intotdeauna am scris cu actele pe "masa" cum s-ar spune. Dl. Toma Trifon Nicolae a infirmat deseori existenta acestui Forum. Eu ii fac dovada ca acesta a existat si nu numai ca a existat, dar a si actionat in data de 22 decembrie 1989, spre deosebire de domnia sa care a tiparit ziarul Drapelul impreuna cu dl. Jichita. Ar face bine sa inceapa sa "isi aduca aminte" s-au sa caute persoane care sa il informeze exact cum au stat lucrurile atunci. Ca sa ii usurez munca, postez si verso-ul paginii unde sunt trecute pesoanele care au facut parte din Forum la acea data.

Spre deosebire de alti "postaci", eu intotdeauna cand fac o afirmatie, am documentatia aferenta pregatita. Ii sfatuiesc si pe altii sa faca la fel, nu de alta, dar suntem DATORI sa aratam lumii intregi istoria adevarata si nu cea cumparata sau cea de interese mai putin curate.

Comentarii