Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Complectare la cine este "nasul" LORD '89

2014-01-09 11:49:42

Dl. Alex Oprea, un jurnalist din Sibiu, mi-a atras atentia in legatura cu articolul precedent. Mi-a transmis ca a primit mai multe telefoane in care i se aducea la cunostinta ca o autentificare extrasa din context nu reprezinta nimica. Avand in vedere ca pot sa ii dau dreptate din acest punct de vedere, revin si public acuma Statutul Federatiei LORD '89, unde pe fiecare pagina ve-ti putea vedea semnatura dlui. Balint Petrica Dorin si autentificarea notariala.

Statut pag 1

Statut pag 2

Statut pag 3

Statut pag 4

Statut pag 5

Statut pag 6

Statut pag 7

Statut pag 8

Statut pag 9

Statut pag 10

Statut pag 11

Statut pag 12

Autentificare LORD

Acuma aveti imaginea complecta a LORD '89 si vedeti cum dl. Balint Petrica Dorin a nascut aceasta federatie de asociatii si fundatii, care conform statutului, prima pagina, articolul 6, trebuie sa fie legal infiintate pana in 31 decembrie 1990. Problema este cu asa zisa asociatie pe care o reprezinta domnia sa. Spre reimprospatare memoriei cititorilor nostri, repostam doua documente. Unul de la Ministerul de Justitie si unul de la Tribunalul Lugoj.

Raspuns Minister Justitie

Sediu sucursala

Inainte de a incheia acest articol, ma intreb care dintre institutiile statului roman ar trebui sa faca lumina intre aceasta incregatura de acte?

La final, las cititorii nostri sa traga concluziile de rigoare.

Comentarii