Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Cine din Timisoara face "jocuri murdare"?

2014-01-31 10:19:41

Am primit azi noapte pe posta electronica un mail care contine o Intampinare si niste tabele. Nu cunosc adresa de mail care mi-a expediat aceste documente, dar sunt interesante. Sunt curios cine are sa si le asume. Eu nu pot decat sa fac presupeneri, ceea ce nu este cazul. Actele sunt clare si numele din tabelele aferente sunt la fel de clare.

Pagina 1

Pagina 2

Pagina 3

Pagina 4

Sa intelegem ca doar revolutionarii care au trecut pe decrete prezidentiale sunt Luptatori Remarcati in evenimentele din decembrie 1989? Adica persoane care NU au avut nici un dosar si nu au trecut prin nici o comisie? Sa inteleg ca revolutionarii care au fost trecuti prin 6 (sase) comisii in perioada 1994 - mai 1997, sunt impostori si cei trecuti prin decrete fara acte la dosar sunt cei adevarati? Pun aceste intrebari, deoarece nu stiu raspunsul si poate se gaseste cineva in masura sa imi si raspunda. Mai jos va prezint si tabelele cu numele celor fara de pata si unici Luptatori.

Tabel 1

Tabel 2

Tabel 3

Tabel 4

Tabel 5

Tabel 6

Tabel 7

Tabel 8

Tabel 9

Ca de obicei, va la sa trageti singuri concluziile dragi cititori. Eventual, sa ne comunicati si noua cine din Timisoara a luat hotararea sa intocmeasca aceste acte si tabele. Nu de alta, dar pot fi acuzati de discriminare.

Comentarii