Revolutia 1989 - Sectiunea Articole

"nu avem voie sa uitam acel decembrie 1989"

ArticoleRSS Stiri

Cat de competent este SSPR-ul?

2013-11-30 09:02:23

In ultima vreme, tot mai des se aude vorba: Aveti incredere in anjajatii SSPR si secretarul de stat, acestia vor sa ne ajute sa iesim din situatia in care suntem. Ei bine, m-am hotarat sa fac public raspunsurile care le-am primit personal de la aceasta institutie a statului roman in decursul anului curent.

Sa o luam cu inceputul. In luna ianuarie, am trimis un memoriu primului ministru, dl. Victor Viorel Ponta, in care aratam ca in mun. Lugoj fiinteaza o filiala, nicidecum o asociatie de revolutionari denumita 16-21 Decembrie 1989, care a trimis spre competenta solutionare catre SSPR. Mai jos va postez raspunsul primit.

raspuns SSPR Guvern

Asta este raspunsul competent al SSPR-ului.

Sa continuam. A doua adresa, am trimis-o direct SSPR-ului pentru a castiga timp. Am sa va prezint mai jos ca SSPR-ul stia de existenta filialei de la Lugoj. Culmea este ca pana mai deunazi, pe tabelul de asociatii cu drept de avizare, figura Asociatia.

raspuns SSPR august

Un raspuns foarte competent, nimic de zis. Jos palaria. Scurt si la obiect.

Si ultimul raspuns, poate cel mai important, este ca SSPR-ul in sfarsit a luat nota de elementele de noutate trimise de mine si a dovedit lucrul acesta prin raspunsul care il prezint mai jos.

raspuns SSPR septembrie

Deci, va sfatuiesc daca aveti documente care pot dovedi ceva, despre cineva, sa le trimiteti catre SSPR cu incredere dar sa nu uitati sa trimiteti si o descriere a ce reprezinta acele acte. Se pare ca Comisia in baza art. 49 din HG 1412 lucreaza.

La final, va las pe Dvs. stimati cititori sa trageti concluziile.

Comentarii